KIK

“KiK biedt veel waar voor uw geld” is de sleutel tot succes voor KiK. De textieldiscounter opent het 30e filiaal in Nederland.

Vanaf 2 december 2016 kunnen koopjesjagers bij KiK in het Winkelcentrum Lewenborg in Groningen hun hart ophalen. Als textieldiscounter biedt KiK complete, modieuze outfits voor het hele gezin. Ook dames en heren met een maatje meer kunnen bij KiK een groot aanbod tegen een scherpe prijs verwachten.

KiK heeft naast een uitgebreid assortiment van trendy dames-, heren-en kinderkleding een ruim aanbod huistextiel, huishoudelijke artikelen, decoratie en tuinartikelen. Bij KiK vindt iedereen gegarandeerd iets leuks.

Intertoys

Bij Intertoys weet je bij binnenkomst direct dat je met een échte speelgoedwinkel te maken hebt. Felle kleuren, volle schappen en tal van speelgoed voor vrijwel alle leeftijden. “Bij Intertoys kunnen we altijd de laatste trends speelgoed bieden”, merkt verkoopmedewerkster Shannon op. Ook gaat Intertoyds altijd voor de scherpste prijs. Door het hele jaar heen hebben ze verschillende aanbiedingen en in december kun je er zelfs voor je vuurwerk terecht! Een completere speelgoedzaak is in de omgeving dan ook niet te vinden.

CIGO

Van oudsher is Cigo een echte rookwarenwinkel, maar tegenwoordig is het assortiment sterk uitgebreid. Feestartikelen, boeken, e-smoking, mokken, leesbrillen, tijdschriften, agenda’s, wat eigenlijk niet? Met een PostNL- en ING-servicepunt is Cigo een uiterst complete winkel. Door het jaar heen zijn er diverse acties en het assortiment wordt vaak vernieuwd. Een kijkje nemen bij Cigo kan eigenlijk nooit kwaad.

Bloemen Mozaïek

Dat verdient een bloemetje!

Sinds 1978 maakt Bloemen Mozaïek al deel uit van winkelcentrum Lewenborg. Het bedrijf zit al een tijd bij eigenaar Gerard Bolhuis in de familie en dat merk je! “Scherp inkopen, altijd zorgen voor nieuw aanbod en goed inspringen op trends”, zo omschrijft Gerard Bolhuis het succes van zijn zaak. Bloemen Mozaïek heeft  meerdere vestigingen en iedere vestiging heeft zijn eigen unieke aanbod. “De producten in Lewenborg zijn helemaal afgestemd op het winkelende publiek”. Naast het klassieke bosje bloemen komen mensen hier dan ook graag voor decoratie en speciale seizoensgebonden bloemen.