Slagerij René Hofman

Slagerij René Hofman is sinds 2010 te vinden in winkelcentrum Lewenborg. Een grote winkel die met een ligging naast één van de entrees dan ook niet te missen is. Achterin de slagerij staat alles paraat om topkwaliteit producten te maken. Droogkasten, snijtafels, molens en natuurlijk goed vlees. Wat wil vleesliefhebber nog meer?

Slager René Hofman weet te vertellen dat naast vlees ook andere producten steeds vaker over de toonbank gaan. “Een goed stuk vlees koop je natuurlijk bij ons, maar we merken dat vooral stamppotten en andere kant-en-klaar maaltijden steeds populairder worden”. Ook kun je bij Slagerij René Hofman terecht voor verse, belegde broodjes. Er is alle ruimte om hier gezellig een broodje te eten of gemakkelijk en snel mee te nemen. Slagerij Hofman is een slager die zijn vak verstaat.

Alle aanbiedingen van slagerij Rene Hofman vind je op Gratis Waardebonnen.

Voor actuele aanbiedingen kijk op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/SlagerijHofmanGroningen

Kaasvoordeelshop

De KAASvoordeelshop vindt u naast de ingang tussen Aldi en Supercoop.

 

Wij hebben minimaal 40 soorten HOLLANDSE kazen. Daarnaast tal van andere soorten zoals komijnekaas, diverse kruidenkazen, nagelkaas en geitenkaas etc.

Bakkerij Teun Meindertsma

Bakkerij Teun Meindertsma draait al sinds 1979 mee in winkelcentrum Lewenborg. Meindertsma heeft in Beijum een extra winkel, maar Lewenborg is toch waar het gebeurt. Teun Meindertsma: “Vanuit Lewenborg verzorgen wij de gehele productie voor al onze winkels. Ook bereiden we hier alle online bestellingen”. Achter de balie verschuilt zich dan ook een echte ambachtelijke bakker. Ovens, koelingen, silo’s, mixers. Het hele productieproces gebeurt in winkelcentrum Lewenborg. En dat ruik je!

“In de winkel zelf komen klanten graag voor échte producten”, merkt Teun Meindertsma op. Gezond brood, maar ook heerlijk gebak en andere lekkernijen zijn erg populair. “Je kan bij ons ook ontbijten of lunchen. We hebben heerlijk belegde broodjes en schenken échte koffie.”. Bij Bakkerij Teun Meindertsma weet je dat je met echte kwaliteit te maken hebt.

Domino’s

Ook genieten van heerlijk vers gemaakte pizza’s? Dan ga je natuurlijk naar domino’s! Wij zijn gedreven in ons passie voor pizza’s! Bij Domino’s zijn we open en eerlijk. We draaien niet om de hete brei heen. Behalve om onze tomatensaus. Dat is het best bewaarde geheim van Domino’s. We weten alleen dat deze heerlijke saus wordt gemaakt van de allerbeste ingrediënten. En dat geldt voor onze hele keuken. Iedere dag verse groenten en ambachtelijk pizzadeeg. Zoals het hoort.Het continu maken en bezorgen van de lekkerste pizza’s is topsport. Van leverancier tot aan klant. Gedreven door onze passie voor pizza delen we kennis, blijven we vernieuwen, wordt er duidelijk gecommuniceerd, snel en efficiënt gehandeld en zijn we bovenal vriendelijk. Naar elkaar en naar onze klant!