Slagerij René Hofman

Slagerij René Hofman is sinds 2010 te vinden in winkelcentrum Lewenborg. Een grote winkel die met een ligging naast één van de entrees dan ook niet te missen is. Achterin de slagerij staat alles paraat om topkwaliteit producten te maken. Droogkasten, snijtafels, molens en natuurlijk goed vlees. Wat wil vleesliefhebber nog meer?

Slager René Hofman weet te vertellen dat naast vlees ook andere producten steeds vaker over de toonbank gaan. “Een goed stuk vlees koop je natuurlijk bij ons, maar we merken dat vooral stamppotten en andere kant-en-klaar maaltijden steeds populairder worden”. Ook kun je bij Slagerij René Hofman terecht voor verse, belegde broodjes. Er is alle ruimte om hier gezellig een broodje te eten of gemakkelijk en snel mee te nemen. Slagerij Hofman is een slager die zijn vak verstaat.

Alle aanbiedingen van slagerij Rene Hofman vind je op Gratis Waardebonnen.

Voor actuele aanbiedingen kijk op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/SlagerijHofmanGroningen

Pizzeria La Scala

Sinds 2009 zit Pizzeria La Scala in winkelcentrum Lewenborg. Voor de deur van de pizzeria staan talloze scooters die zorgen voor de snelle bezorging die de klanten van La Scala gewend zijn. Bezorging in de hele omgeving, of gewoon afhalen bij de pizzeria, alles is mogelijk. Alles bij La Scala is vers en 100% zelfgemaakt. Bij een online bestelling geldt vaak een handige aanbieding die ervoor zorgt dat je lekker, maar scherp geprijsd eten kan bestellen.

Cafetaria de Steiger

Cafetaria De Steiger is echt een cafetaria van deze tijd. Modern ingericht, een open, schone keuken en een frisse uitstraling. Met leuke acties en aanbiedingen door het jaar heen kan je bij Cafetaria de Steiger altijd terecht voor een lekkere, goedkope snack. Met een ruim aantal zitplaatsen kan je bij de Steiger gezellig zitten maar ook afhalen is geen probleem. Een top cafetaria en een goede aanvulling voor winkelcentrum Lewenborg dus!

Bekijk hier onze menu / prijslijst!

Bakkerij Teun Meindertsma

Bakkerij Teun Meindertsma draait al sinds 1979 mee in winkelcentrum Lewenborg. Meindertsma heeft in Beijum een extra winkel, maar Lewenborg is toch waar het gebeurt. Teun Meindertsma: “Vanuit Lewenborg verzorgen wij de gehele productie voor al onze winkels. Ook bereiden we hier alle online bestellingen”. Achter de balie verschuilt zich dan ook een echte ambachtelijke bakker. Ovens, koelingen, silo’s, mixers. Het hele productieproces gebeurt in winkelcentrum Lewenborg. En dat ruik je!

“In de winkel zelf komen klanten graag voor échte producten”, merkt Teun Meindertsma op. Gezond brood, maar ook heerlijk gebak en andere lekkernijen zijn erg populair. “Je kan bij ons ook ontbijten of lunchen. We hebben heerlijk belegde broodjes en schenken échte koffie.”. Bij Bakkerij Teun Meindertsma weet je dat je met echte kwaliteit te maken hebt.

Domino’s

Ook genieten van heerlijk vers gemaakte pizza’s? Dan ga je natuurlijk naar domino’s! Wij zijn gedreven in ons passie voor pizza’s! Bij Domino’s zijn we open en eerlijk. We draaien niet om de hete brei heen. Behalve om onze tomatensaus. Dat is het best bewaarde geheim van Domino’s. We weten alleen dat deze heerlijke saus wordt gemaakt van de allerbeste ingrediënten. En dat geldt voor onze hele keuken. Iedere dag verse groenten en ambachtelijk pizzadeeg. Zoals het hoort.Het continu maken en bezorgen van de lekkerste pizza’s is topsport. Van leverancier tot aan klant. Gedreven door onze passie voor pizza delen we kennis, blijven we vernieuwen, wordt er duidelijk gecommuniceerd, snel en efficiënt gehandeld en zijn we bovenal vriendelijk. Naar elkaar en naar onze klant!

Café-Bar Smit

Cafe-Bar Smit is een gezellig buurtcafé met een echte huiskamer sfeer. De koffie is altijd vers en het bier koud. Je kan er darten, knobbelen of gewoon gezellig wat kletsen aan de bar. Kortom voor iedereen vermaak.Live muziek, thema muziek avonden, zomer BBQ, Oktoberfest en Après ski party’ s zijn een terugkerend ding. Met 2 dartteams hebben we om de week gezellige dart wedstrijden Door de ontspannen sfeer voelt een ieder zich snel op zijn gemak. Onze gehaktbal is een lekkere hap voor tussendoor en ook de panini’s zijn zeer in trek.