Takko Fashion

Bij Takko Fashion is het vroeg op de ochtend vaak al flink druk. En dat is niet gek. Je vindt er kleding voor iedere gelegenheid, voor ieder gezinslid en dat voor een scherpe prijs. Takko Fashion maakt onderdeel uit van een grote keten en zit al sinds 2010 in winkelcentrum Lewenborg. “Onze klanten komen niet alleen uit de buurt. We krijgen vaak mensen uit omliggende dorpen”, merkt verkoopster Marijke op. “Door het gratis parkeren is een bezoekje aan winkelcentrum Lewenborg erg aantrekkelijk”. Service en kwaliteit staan bij Takko hoog in het vaandel.

Shoeby

Vanaf 2010 maakt Shoeby onderdeel uit van Winkelcentrum Lewenborg. “Een klant moet zich bij ons altijd op zijn gemak voelen”, vertelt franchiseneemster Marianne Dontje. En dat voel je meteen als je de winkel binnenloopt. Er heerst een rustige sfeer en de verkoopmedewerkers staan de klanten graag te woord. Shoeby voert meer dan 20 merken voor dames, heren en kinderen.  Voor ieder wat wils. Marianne Dontje merkt op: “Naast de kleding is het vooral de service en persoonlijke benadering die zorgen voor terugkerende klanten”.

Josje Beenmode & Lingerie

Nieuws: Josje Mode & Lingerie is verhuisd en is nu gevestigd naar de Action. De contactgegevens op deze pagina zijn bijgewerkt.

Josje beenmode, lingerie & damesmode is al sinds 1990 ondernemer binnen winkelcentrum Lewenborg. Je vindt er lingerie in alle stoffen, soorten en maten. Beenmode, badmode, maar ook kleding valt binnen het assortiment van Josje. Eigenaresse José Scholten: “Mensen kiezen vooral voor de kwaliteit en de persoonlijke service die ik aanbied”.

Josje is binnen Lewenborg uniek in haar aanbod en dit is precies wat het zo’n leuke winkel maakt.