Time out kappers

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste professionele producten. Respect voor de kwaliteit van haar en huid staat hierbij voorop. Wij willen ook dat u thuis alleen het beste voor uw haar gebruikt. Met ons spaarsysteem liggen luxe professionele producten binnen het bereik voor een brede groep klanten.

In elke salon is een kleur expert dagelijks aanwezig zodat wij de beste kleuren kunnen adviseren en creëren.  Daarnaast worden alle medewerkers goed opgeleid op het gebied van kleuren zowel in theorie als praktijk. Dit zorgt ervoor dat u gegarandeerd de mooiste en nieuwste kleuring krijgt. Natuurlijk met de beste producten van L’Oreal Professionnel”
Onze teams bestaan uit echte vakfanaten waarbij wij een “all-about’hair” karakter zeer belangrijk vinden. Wij zijn trots op ons vak en willen dat elke klant met een hoge tevredenheid de salon verlaat.

Wij hebben met regelmaat interessante lanceringen en acties. Bij elk bezoek wordt u verrast. Gemak staat bij het maken van een afspraak bij ons centraal. Deze is in een handomdraai gemaakt, overal en op ieder moment via onze website of Apps.

Kruidvat

Kruidvat ‘Steeds verrassend, altijd voordelig!’

 

Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Een positie waar we trots op zijn. Ons bedrijf heeft meer dan 1.000 winkels en meer dan 15.000 medewerkers die elke dag weer het beste uit zichzelf halen om ons motto waar te maken: Steeds verrassend, altijd voordelig

Historie

In 1975 is Kruidvat opgericht door de familie de Rijcke. Sinds de oprichting is een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Slechts acht jaar na de oprichting werd het 100ste filiaal geopend. Inmiddels hebben we meer dan 1000 winkels in Nederland én België. In 2002 werd Kruidvat overgenomen door de A.S. Watson Group. A.S. Watson is onderdeel van de multinationale onderneming Hutchison Whampoa uit Hong Kong. A.S. Watson is wereldwijd actief in 33 markten. Iedere week bezoeken meer dan 27 miljoen klanten één van de 11.000 winkels. Daarmee is A.S. Watson ‘s-werelds grootste health & beauty retailer.

Spraakmakende aanbiedingen

Als voordeeldrogist brengen wij health & beauty dichter bij de consument. Kruidvat biedt een uitgebreid, voordelig en gevarieerd aanbod health & beautyartikelen. En een verrassend assortiment branchevreemde producten, zoals cd’s, speelgoed en decoratieve artikelen voor in en om het huis. Dit assortiment wordt aangevuld met spraakmakende aanbiedingen (zoals treinkaartjes en hotelvouchers). Alle producten combineren een goede kwaliteit met een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Kruidvat eigen merk

Om de consument nog meer voordeel te bieden, heeft Kruidvat haar eigen merk ontwikkeld. Onder het eigen merk wordt een grote hoeveelheid artikelen aangeboden. Kruidvat eigenmerkproducten zijn producten met een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Knippen & zo

Kapsalon Knippen & Zo is sinds 2005 gevestigd in Winkelcentrum Lewenborg en inmiddels een begrip in Groningen en omgeving. Het team van Knippen & Zo bestaat uit ervaren kapsters die op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van kleur,-en kniptechnieken. Er word uitsluitend gewerkt met topproducten van Fudge, Nak hair, Olaplex, Barberstation en Kiki Curls.